AJOFM Dâmbovița organizează noi cursuri de calificare pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă! Care sunt meseriile pentru care poți urma un curs în luna aprilie

Foto: Arhivă
Publicitate

Dacă vrei să obții un job nou și nu ai o calificare încă, poți urma și în județul Dâmbovița un curs de calificare. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează cursuri de calificare pentru cei aflați în căutarea unui joc în județul nostru. Cursurile pot fi gratuite dacă te afli în baza de date a AJOFM Dâmbovița.

În contextul dinamic al pieței muncii, participarea la cursuri de calificare reprezintă o necesitate continuă pentru dezvoltarea personală și profesională a fiecărui individ.

AJOFM Dâmbovița intenționează să deschidă în luna aprilie 10 cursuri de formare profesională, după cum urmează:

– sudor electric, montator instalații solare, asistent personal profesionist, bucătar, cofetar, manichiurist, lucrător în comerț, operator introducere validare date, instalator instalații tehnico-sanitare și gaze și mecanic auto.

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmbovița oferă o gamă diversificată de cursuri de formare profesională, adaptate nevoilor actuale ale angajatorilor și cerințelor pieței muncii.

Scopul acestor cursuri este de a oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să-și schimbe domeniul profesional, competențe necesare pentru a fi mai competitivi și pentru a-și crește șansele de angajare.

Documentele necesare pentru înscriere sunt:

– carte identitate;
– act studii;
– certificat naștere;
– certificat căsătorie (dacă este cazul);
– adeverință medicală.

Participarea la cursurile de formare profesională oferite de AJOFM Dâmbovița prezintă multiple avantaje, printre care obținerea unei calificări recunoscute pe plan național și internațional, creșterea șanselor de angajare, dezvoltarea competențelor profesionale, precum și posibilitatea de reintegrare pe piața muncii după o perioadă de inactivitate.

Alte informații suplimentare, se pot obține accesând site-ul www.anofm.ro – ajofm dambovita – secțiunea Persoane fizice / Formare profesională, on – line: e-mail – ajofm.db@anofm.gov.ro sau la telefon: 0732100376 – d-l Sorin Bădoiu.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!