Aeroport la Târgoviște, promisiunea generoasă a liderului ALDE Dâmbovița dacă va ajunge președintele Consiliului Județean

Publicitate

Candidații pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița vin cu promisiuni din ce în ce mai generoase pentru județul nostru și municipiul Târgoviște. Unul dintre aceștia este și Petre Ionel, candidatul ALDE Dâmbovița,  care a lansat câteva promisiuni extrem de interesante pentru dâmbovițeni.

Președintele ALDE Dâmbovița, promite că dacă va ajunge în fotoliul de președinte al Consiliului Județean să modernizeze Drumul Național 71 Bâldana – Târgoviște, să inițieze demersurile pentru începerea lucrărilor la inelul 2 al centurii ocolitoare de la Târgoviște și să facă aeroport în municipiul județului Dâmbovița.

Mai mult de atât, Petre Ionel a precizat și faptul că dacă nu-și va onora promisiunile la timp, respectiv la jumătatea mandatului, acesta își va înainta demisia în fața tuturor.

“Dacă vrem metropolă va trebui să inițiem măcar al doilea inel ocolitor al Târgoviștei, nu doar să venim cu proiecte pentru presă și pentru cei care vor să fie mințiți. Pe mandatul meu se vor face demersurile necesare inițierii lucrărilor la inelul 2 pentru Târgoviște. Păi dacă vrem metropolă…să avem metropolă, să și-o asume toți cei care mint populația în acest moment. Eu nu voi minți își îmi pun la bătaie mandatul, să și-l pună și ei. În acelașai timp, tot pe mandatul meu, se va face aeroport la Târgoviște.

Dacă suntem curajoși, hai să fim curajoși și, hai să ne asumăm și dacă reușim să facem lucrul acesta, hai să ne dăm la o parte. Lăsați pe alții mai buni, nu mai mințiți, 2-3 mandate, să sunteți virgine, că ați vrut, dar n-ați putut, pentru că nu v-a lăsat vecinul. Atunci când vrei să faci ceva pentru județul acesta va trebui să facem echipă și cu ceilalți care nu sunt neapărat prieteni, subordonați sau vasali, trebuie să facem o echipă pentru dâmbovițeni.

Ori o faci, ori te dai la o parte. O să întrebați cum se face? Vă spun cum se poate face. Dând la o parte comisioanele și prețurile dublate…Se poate face orice, dacă vrei cu adevărat! Dacă vrem să facem treabă… o facem oameni buni, dacă nu…spectacole, adunări sociale, minciuni prin fotografii și pe filmulețe…decupaje de atacuri pentru competitori. Trebuie să spui ce vrei să faci, de unde iei bani și apoi dacă meriți și oamenii te vor vota vei face, dacă nu lasă pe altul. Este deranjat să faci o oră și jumătate din București până în Târgoviște și mai vrem investitori aici, vrem să-i aducem…

Avem tot ce ne trebuie. Trebuie doar să vrem să nu se mai fure, să nu se mai comisioneze totul, de la o floare pe care o plantează de nu știu câte ori în parc, până la marile proiecte. Toată lumea a ieșit cu DN 71 de s-a lăudat și unii încă mai ies cu el. Să iasă să spună – dacă nu voi îndeplini jumătate din acțiunile necesare finalizării proiectului, la jumătatea mandatului îmi voi da demisia în fața dumneavoastră, a dâmbovițenilor”, a transmis Petre Ionel, liderul ALDE Dâmbovița, într-o conferință de presă.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!