Adversar redutabil pentru Chindia Târgoviște în etapa a 24-a a campionatului! Emil Săndoi: “Suntem pregătiți pentru meciul cu FCSB”

Publicitate

Etapa cu numărul 24 a Ligii 1 programează un  examen dificil pentru Chindia Târgoviște. Sâmbătă seara, de la ora 20.00, pe Arena Națională,roș-albaștrii întâlnesc pe FCSB, liderul campionatului.

Cum ar putea pica în doua parte a clasamentului după această rundă, târgoviștenii speră să evite orice pas greșit în acest joc. Conducerea tehnică a clubului consideră că Florea et comp. sunt pregătiți pentru acest joc foarte greu.

“Suntem pregătiți pentru acest joc. Atmosfera este bună, dar suntem cu toții nemulțumiți. Și la ultimul meci a fost o eroare de arbitraj, aproape de ultimul minut al partidei: adversarul a înscris după un ofsaid. Trebuie să trecem peste aceste inconveniente, să ne pregătim cât mai bine și să încercăm să obținem un rezultat pozitiv la București. În afară de suspendarea lui Dumitrașcu, nu avem alte probleme de lot. A revenit și Neguț după izolare, a reînceput antrenamentele la începutul săptămânii. Probabil va intra pe parcursul meciului. Ceilalți jucători sunt Ok.

Chiar dacă nu trecem printr-o perioadă nemaipomenită, rezultatele din ultimul timp au fost influențate decisiv de greșelile de arbitraj care s-au făcut împotriva noastră. Ați văzut, și la meciul cu CFR, și la meciul de la Mediaș, și acasă cu UTA. Sperăm să nu se mai greșească, pentru că aceste greșeli pot influența rezultatul final, ceea ce nu îi convine nimănui. Sperăm într-un arbitraj corect până la finalul campionatului, pentru că asta ar fi o stare de normalitate”, a precizat antrenorul Emil Săndoi, pe pagina de Facebook  a clubului târgoviștean.

Înaintea jocului de mâine seară, Chindia se află pe locul 8, cu 29 de puncte acumulate. În partida tur, FCSB a trecut de dâmbovițeni, cu 2-0, grație reușitelor semnate de Tănase și Cristea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!