Adrian Bogoi are ambiții mari la Târgu Jiu! Noul antrenor al Pandurilor și-a propus pentru început să contruiască o echipă competitivă

Publicitate

Târgovișteanul Adrian Bogoi este convins că poate face treabă bună la Pandurii Târgu Jiu, după ce a fost “uns” ca antrenor principal la echipă în această săptămână. Tehnicianul consideră că are mult de muncă până va pune gruparea olteană pe picioare.

Obiectivul său la fosta divizionară A va fi crearea unei echipe competitive care poate să ajungă din nou în prima ligă. În acest moment gruparea gorjeană se află pe locul 16 în eșalonul secund, cu doar 16 puncte acumulate, la capătul a 15 jucate. “Echipa se află într-o situație grea. Obiectivul nostru va fi crearea unei echipe competitive. Vom apela la o reconstrucție majoră, ținând seama că ambițiile sunt mari, iar lumea de aici își dorește din nou echipa în prima ligă. Va fi mult de lucru până să ne gândim la un astfel de aspect. Sper să fac o treabă bună aici și să îndeplinesc țintele stabilite”, ne-a declarat Adrian Bogoi. Antrenorul dâmbovițean de 44 ani l-a succedat la Pandurii pe Marcel Ploae, după ce echipa nu a mai câștigat un meci de nouă etape. Bogoi a mai antrenat în trecut echipa a doua a Pandurilor, iar din postura de jucător a promovat în Liga I cu prima echipă gorjeană în sezonul 2005-2006. Bogoi a mai fost antrenor principal la FCM Târgoviște, iar la Chindia Târgoviște s-a remarcat ca secund. Cu 231 de prezențe în primul eșlaon al fotbalului românesc, Bogoi a bifat în carieră echipe precum Rapid, Oțelul U Târgoviște, Chindia Târgoviște, FC Argeș, Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu și FCM Târgoviște.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!