Adolescentă din Dâmbovița, bătută cu vătraiul de prietena ei! Tânăra agresoare a fost reținută

Publicitate

O adolescentă de 16 a ajuns la spital, sâmbătă de dimineață, după ce a fost bătută cu un vătrai de prietena ei, de 20 de ani. Incidentul s-a consumat la domiciliul agresoarei, din comuna Voinești.

După toate cele întâmplate, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe

,,La data de 3 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore o tânără de 20 de ani, din comuna Voinești.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în dimineața zilei de 2 decembrie a.c., în timp ce s-ar fi aflat la domiciliul din comuna Voinești, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic cu un obiect metalic (vătrai) o minoră, de 16 ani”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Astăzi, 4 decembrie, tânăra care a lovit cu vătraiul va fi prezentată magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!