Adolescent din Târgoviște, arestat preventiv după ce a înjunghiat cu un briceag un bărbat în zona abdomenului

Foto. Arhivă
Publicitate

Un adolescent de 17 ani, din Târgoviște, a ajuns după gratii pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală și răzbunarea pentru ajutorul acordat justiției. Tânărul a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat un bărbat cu un briceag, în zona abdomenului, pe o stradă din municipiu.

Totodată, adolescentul ar fi contactat o femeie și ar fi amenințat-o telefonic pe motiv că fiul acesteia ar fi oferit o declarație în cauza instrumentată de organele de cercetare penală.

„În urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, un minor de 17 ani, din Târgoviște, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Inițial, la data de 22 martie a.c., tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și răzbunarea pentru ajutorul acordat justiției, iar, ulterior, a fost prezentat Judecătoriei Târgoviște.

Din investigațiile efectuate s-a constatat că, în după-amiaza zilei de 20 martie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe strada Zorilor din Târgoviște, bănuitul ar fi agresat un bărbat de 39 de ani, în zona abdomenului, cu un obiect ascuțit-tăietor, posibil cu un briceag.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!