Adelina Bostangiu, înotătoare la CS Târgoviște, pe locul 8 în proba de 100 m bras, la Cupa României

Adelina Bostangiu, înotătoare legitimată la Clubul Sportiv Târgoviște, a încheiat cu fruntea sus ediția din acest an a Cupei României pentru senioare, tineret  și junioare, găzduită de de Complexul Turistic de Natație din Târgoviște.

Sportiva antrenată de Octavian Postolache a demonstrat că este una dintre cele mai valoroase înotătoare din cadrul clubului târgoviștean. Talentata înotătoare a reușit să se afle la startul a două finale destinate junioarelor, în probele de bras.

Adelina a încheiat concursul de 100 m bras pe locul 8 , cu timpul de 1.24:21, iar în proba de 50 m bras s-a clasat pe locul 11, după ce acele ceasului s-au oprit la 38.75.

Chiar dacă nu a reușit să urce pe podium, înotătoarea Clubului Sportiv Târgoviște a arătat în urma evoluțiilor din Cupă că are potențial mare pentru următoarele concursuri, iar mai mult de atât aduce plus de valoare secției de înot a clubului dâmbovițean.

Adelina este elevă a Școlii Gimnaziale “Vasile Cârlova” din Târgoviște.

Clubul Sportiv Târgoviște este reprezentat la ediția din acest an a Cupei României de patru sportivi: Clara Spânu (senioare), Adelina Bostangiu, Andrei Amuza și Andrei Lazăr (toți juniori).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!