Acoperișul unei case din Văcărești a fost distrus de un incendiu violent! Totul a pornit de la un coș de fum neprotejat termic

Publicitate

Pompierii Detașamentului Târgoviște au intervenit de urgență, joi seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Văcărești. Pentru lichidarea focului, salvatorii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim-ajutor SMURD. Din fericire, nu au fost semnalate victime.

“În această seară, în jurul orei 21.00, pompierii târgovișteni de la Detașamentul Târgoviște au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe din comuna Văcărești.

Salvatorii au intervenit cu promptitudine , lichidând rapid incendiul și împiedicând ca flăcările să se extindă la restul locuinței.

În urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale.

Au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de circa 30 metri pătrați, circa 10 metri pătrați rigips și izolația din polistiren pe aproximativ 10 metri pătrați.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum neprotejat termic de materiale combustibile”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Tot aseară, pompierii Gărzii de Intervenție Cornești au lichidat un incendiu la o anexă gospodărească izbucnit în satul Cristeasca, comuna Cornești. Pentru lichidarea acestuia, pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Nici aici nu au fost semnalate victime.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!