În acest sfârșit de săptămână, o nouă ediție a FestivaluluI Peștera Padina în Dâmbovița

Publicitate

În acest sfârșit de săptămână, are loc în Dâmbovița o nouă ediție a Festivalului Peștera Padina!

Organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, evenimentul din inima Munților Bucegi se va desfășura în perioada 23 – 25 iulie, la 1.500 metri altitudine, în zona „Telecabina Peștera”.

Fiecare dintre cele trei zile ale festivalului, eveniment organizat prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, va promova câte un gen muzical.

Astfel, în prima zi a festivalului, 23 iulie 2021, începând cu ora 17:00 – în cadrul Spectacolului Folcloric ce va fi susținut de Orchestra Populară Chindia, al cărei dirijor este maestrul Ionuț Dumitrescu – publicul prezent se va reîntâlni cu cântecul popular prin invitații săi, artiști de seamă ai folclorului românesc, printre care: Ionuț Dolănescu, Florentina Mîinea, Simona Dinescu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu și Nicoleta Vasile.

Sâmbătă, 24 iulie, a doua zi a festivalului, de la ora 17:00, în zona Telecabina Peștera vor răsuna ritmuri de rock simfonic. Orchestra Simfonică Muntenia, condusă de apreciatul dirijor Daniel Jinga, va susține un concert simfonic extraordinar. În aceeași seară, spectatorii vor avea șansa de a asculta al doilea concert al serii, oferit de tenorul Florin Georgescu, solistul Alin Dincă și formația Trooper.

Ultima zi a Festivalului Peștera-Padina – duminică, 25 iulie 2021 – va fi dedicată muzicii ușoare și de petrecere cu invitați cunoscutul solist Nelu Vlad și formația Azur.

Accesul la toate spectacolele incluse în programul Festivalului „Peștera-Padina” va fi liber. Evenimentele artistice se vor desfășura cu respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-COV-2. Din regulamentul festivalului, vă reamintim obligativitatea purtării măștii (medicale sau nonmedicale), care să acopere corect nasul și gura, dar și faptul că este permis accesul persoanelor vaccinate anti-COVID-19, pentru care au trecut 10 zile de la rapel, dar și al celor care prezintă un test RT-PCR sau antigen negativ, nu mai vechi de 72 de ore.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!