Accident violent pe Valea Dâmboviței! Două mașini implicate, un copil de 12 ani și un adult răniți

Publicitate

Un nou accident rutier pe șoselele din Dâmbovița! O coliziune puternică între două autoturisme s-a produs, miercuri de dimineață, în jurul orei 08.30 pe DN 72A, pe raza localității Voinești.

Din informațiile de la fața locului, un copil de 12 ani și șoferul unei mașini implicate în accident au fost răniți. Minorul a refuzat transportul la spital, iar cealaltă victimă a ajuns la UPU Târgoviște pentru îngrijiri și investigații medicale. Minorului iau acordat investigații medicale paramedicii de pe echipajul SMURD.

Cele două mașini implicate în accident erau conduse de doi bărbați în vârstă de 64 și respectiv 67 de ani. Se pare că vinovat ar fi șoferul de 64 de ani. Bărbatul rănit este c de 67 de ani.

Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului, urmând sa stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Gărzii Voinești, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Tot acolo a ajuns și un echipaj SAJ Dâmbovița.

 

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!