Accident violent în municipiul Târgoviște! Două persoane rănite și două mașini implicate

Publicitate

Un accident violent s-a produs, joi seara, în municipiul Târgoviște, la intersecția dintre străzile Calea Domnească și Stelea. În urma ciocnirii dintre două autoturisme, două persoane au fost rănite.

Din cauza rănilor, ambele persoane accidentate au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Accidentul ar fi avut loc pe fondul neacordării de prioritate a unuia dintre autoturismele implicate.

“A avut loc un accident la intersecția străzilor Calea Domnească și Stelea din Târgoviște. Au fost implicate două autoturisme, conduse de șoferi cu vârste de 19 și 35 de ani. Două persoane au fost rănite și au fost transportate la spital. Cauza posibilă a accidentului ar fi neacordarea de prioritate. În continuare se fac cercetări, iar la finalizarea acestora o să stabilească exact cine este vinovat pentru producerea nefericitului eveniment rutier”, ne-au declarat polițiștii dâmbovițeni.

La fața locului, pe lângă echipajele de Poliției, au ajuns două echipaje de la SAJ Dâmbovița și unul de pompieri din cadrul Detașamentului Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!