Accident violent lângă Complexul Turistic de Natație din Târgoviște! Un autoturism a “plonjat” într-un canal plin cu apă de la marginea carosabilului. Victima a fost transportată de urgență la spital

Publicitate

Militarii din cadrul ISU Dâmbovița au fost solicitați, sâmbătă după-amiază, să intervină la un accident rutier produs pe Calea Ialomiței, în apropierea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște.

Potrivit informațiilor oferite de ISU Dâmbovița, un autoturism s-a răsturnat într-un canal plin cu apă, după ce a părăsit carosabilul.

În urma nefericitului eveniment rutier, o persoană a fost rănită. Aceasta a fost preluată rapid de către un echipaj SAJ Dâmbovița și transportată de urgență la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

“În această după-amiază, în jurul orei 16.00, pompierii Detașamentului Târgoviște au fost solicitați și au intervenit în municipiul Târgoviște în urma producerii unui accident rutier, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilul și s-a răsturnat într-un canal de pe marginea drumului.

La locul evenimentului, pompierii târgovișteni s-au deplasat cu două autospeciale de intervenție, unde au acționat pentru asigurarea zonei.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, neîncarcerată, aceasta fiind preluată de un echipaj de ambulanță SAJ și transportată la UPU Târgoviște”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!