Accident violent în Dâmbovița! Un bărbat a rămas încarcerat

Publicitate

Un accident violent a avut loc, miercuri după-amiază, pe DN 71, pe raza localității llfoveni. Două autoutilitare au intrat în coliziune, iar un bărbat de 61 de ani, a rămas încarcerat. După ce a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii de către pompierii militari, victima a fost preluată de echipajul SAJ Dâmbovița, ajuns la fața locului.

Bărbatul de 61 ani ar fi vinovat de producerea accidentului, potrivit unor martori. La volanul celuilalt autovehicul se afla un tânăr de 29 de ani.

“Se intervine în cazul unui accident rutier pe DN 71, în localitatea Ilfoveni. Din primele informații sunt implicate 2 autovehicule și o persoană este încarcerată, conștientă, într-un autovehicul.

La locul evenimentului a fost identificată o persoană prinsă într-unul dintre autovehiculele implicate pentru care s-au început imediat operațiunile de descarcerare.

După scurt timp, victima, un bărbat de 61 de ani, a fost extrasă în siguranță și a fost preluată pentru îngrijiri medicale de către echipajul SAJ Dâmbovița, sosit la locul accidentului.

Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Târgoviște, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!