Accident violent în Dâmbovița, noaptea trecută! 3 persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme

129

Trei persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgoviște în urma unui accident violent, care a avut loc noaptea trecută, pe raza localității Răzvad. Potrivit ISU Dâmbovița, două dintre victime se aflau într-un autoturism, iar una într-o autoutilitară.

Toate victimele au fost asistate medical la locul accidentului de către echipajele SMURD și SAJ Dâmbovița, iar apoi au fost transportate la spital pentru investigații medicale.

Pompierii militari au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului și au sablat partea carosabilă pentru siguranța participanților la traficul rutier.

“La miezul nopții, echipaje de pompieri de la Detașamentul Târgoviște au intervenit în cazul unui accident rutier, produs în comuna Răzvad.

Pompierii au acționat cu 2 autospeciale, de stingere și de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar SAJ Dâmbovița cu un echipaj.

La locul accidentului, echipajele de intervenție au identificat trei persoane rănite, care prezentau diverse traumatisme, conștiente și neîncarcerate”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!