Accident teribil în Dâmbovița! Ciocnire violentă între un autoturism și un TIR. Unul dintre șoferi a rămas încarcerat

Publicitate

Un accident teribil s-a produs, vineri după-amiază, pe Drumul Național 72, între satele Șuța Olteni și Viișoara, în care un TIR, condus de un bărbat de 64 de ani, și un autoturism au intrat în coliziune frontal.

În urma puternicului impact, șoferul autoturismului, în vârstă de 73 de ani, a rămas încarcerat. Echipajul de descarcerare a acționat rapid pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate. Persoana rănită era conștientă. Aceasta a fost scoasă în siguranță dintre mormanul de fiare și a fost preluată de echipajul SAJ și transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Concomitent se desfășoară operațiuni de prevenire a incendiilor și verificare a încărcăturii din TIR. Circulația este blocată pe ambele sensuri.

Polițiștii ajunși la fața locului efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările accidentului rutier.

Zona accidentului este asigurată de pompierii Detașamentului Târgoviște, care acționează cu o autospecială de intervenție, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!