Accident rutier la Valea Voievozilor. Un minor de 12 ani a fost lovit de o mașină

Publicitate

Un accident rutier a avut loc, duminică seara, pe Drumul Național 72, pe raza localității Valea Voievozilor. Un minor de 12 a fost acroșat de o mașină Dacia Logan, condusă de un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că minorul ar fi vinovat pentru cele întâmplate, după ce nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare.

„La data de 13.12.2020, orele 16.58, Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către numitul G.B.F., în vârstă de 42 de ani, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe DN 72, pe Valea Voievozilor, cu autoturismul marca Dacia Logan, a acroșat pe numitul S.S.I, în vârstă de 12 ani, care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare.

Cu ocazia deplasării la fața locului a organelor de poliție, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a numitului S.S.I., care a fost transportat la Spitalul de Urgență Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!