Accident rutier cu o persoană încarcerată, în Târgoviște!

Publicitate

Un accident rutier a avut loc în Municipiul Târgoviște, în jurul orei 14.50, în zona Combinatului de Oțeluri Speciale. Din primele date oferite de autorități, au fost implicate în accident doua autoturisme, conduse de două persoane, în vârstă de 46, respectiv 27 ani. De asemenea, o persoană a fost găsită încarcerată.

Pentru stabilizarea zonei a intervenit Detașamentul Târgoviște, cu o autospecială de stingere cu apa și spumă și o ambulanță SMURD ASAS si SAJ cu un echipaj SMURD.

Persoana încarcerată a fost extrasă imediat de autorități și a fost preluată de echipajul SAJ, fiind transportată la UPU Târgoviște. Aceasta prezinta multiple traumatisme. S-au executat acțiuni de prevenire a incendiilor la locul accidentului și pentru eliminarea resturilor provenite de la autovehiculele implicate în accident, de pe partea carosabilă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă ancheta pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!