Accident mortal pe Valea Dâmboviței, după ce o autoutilitară și un autoturism s-au ciocnit violent. Un șofer de 56 de ani a decedat pe loc

Publicitate

Un accident mortal a avut loc, vineri de dimineață, pe DN 72 A, pe raza satului Gemenea, comuna Voinești. În urma ciocnirii dintre o autoutilitară și un autoturism, șoferul primului autovehicul, în vârstă de 65 de ani, a decedat, după ce a fost prins între fiarele contorsionate.

Autoturismul era condus de un tânăr de 22 de ani, care a fost și el rănit, precum o altă persoană pasageră.

„Se intervine în cazul unui accident rutier în comuna Voinești. Din primele informații sunt două mașini implicate, unul răsturnat și trei persoane rănite, dintre care una încarcerată.

La locul accidentului rutier au fost identificate două persoane rănite care au fost preluate de echipajele SAJ Dâmbovița, pentru îngrijiri medicale, iar o altă persoană surprinsă sub autovehiculul răsturnat.

Echipajele de pompieri au început imediat operațiunile de extragere a persoanei blocate sub autoturismul răsturnat. Victima a fost găsită inconștientă. Din nefericire, persoana a fost declarată decedată”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

La fața locului au acționat pompierii Gărzii Voinești, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și pompierii Detașamentului Târgoviște, cu o autospecială de descarcerare. Tot acolo s-au deplasat trei echipaje SAJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!