Accident mortal în Dâmbovița! O persoană și-a pierdut viața după ce a fost prinsă sub o autoutilitară răsturnată

Foto: Arhivă
Publicitate

Accident mortal, marți după-amiază, în județul Dâmbovița. O persoană și-a pierdut viața după ce a fost prinsă sub o autoutilitară răsturnată, pe strada Bisericii, din satul Mogoșești, comuna Dragomirești.

Pompierii dâmbovițenii au acționat la „foc” automat pentru extragerea victimei de sub autovehicul, dar totul s-a dovedit a fi în zadar. Persoana accidentată grav nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată.

La fața locului acționează pompierii Detașamentului Târgoviște, cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În zona accidentului s-a deplasat și un echipaj SAJ Dâmbovița.

„Intervenție în cazul unei persoane prinsă sub o autoutilitară răsturnată în comuna Dragomirești. La locul accidentului, echipajele de intervenție ai găsit o persoană prinsă sub o autoutilitară, inconștientă.

Pompierii au acționat pentru extragerea persoanei, ulterior aceasta a fost declarată decedată de către medicul prezent la fața locului”, a transmis ISU Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!