Accident grav în Dâmbovița, pe Autostrada A1! Cinci victime, după ciocnirea dintre cinci mașini. Mai multe echipaje de intervenție au ajuns la fața locului

Publicitate

Un accident grav a avut loc, sâmbătă la orele amiezii, pe Autostrada A1, la kilometrul 64, pe raza satului Olteni, comuna Uliești, județul Dâmbovița.

În urma coliziunii dintre cinci mașini, 5 persoane au fost rănite. După ce au primit primul ajutor la fața locului, toate victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

“În jurul orei 12:43 am fost solicitați să intervenim în cazul unui eveniment rutier în comuna Uliești, sat Olteni, A1, km 64. La fața locului 5 persoane au fost evaluate, iar ulterior au fost transportate la spital” a transmis ISU Dâmbovița.

Circulația rutieră a fost restricționată pe banda 2 a direcției către Pitești, circulația  desfășurându-se pe prima, prin dirijarea poliției.

Pentru gestionarea situației de urgență a intervenit pompierii Detașamentului Găești cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, pompierii Detașamentului Titu cu o ambulanță SMURD, pompierii  Gărzii Potlogi cu o ambulanță SMURD și pompierii Gărzii Vișina cu o ambulanță SMURD. SAJ Dâmbovița a intervenit cu 5 echipaje.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!