Accident grav în Dâmbovița! O persoană a rămas încarcerată, după impactul dintre două mașini

Publicitate

Un accident rutier violent s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe DN 1A, pe raza localității Cornești. Din primele date, o persoană a rămas încarcerată după impactul dintre două mașini.

Victima prinsă în autovehicul a fost scoasă în siguranță de către pompierii militari. După ce a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, victima a primit ajutor medical din partea echipajului de paramedici SMURD. Totodată, persoana rănită a fost transportată de echipajul SAJ Dâmbovița la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Potrivit ISU Dâmbovița, la locul accidentului au acționat de urgență pompierii Gărzii Cornești, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD și pompierii Detașamentului Titu, cu o autospecială de descarcerare.

Polițiștii ajunși la locul accidentului efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările nefericitului eveniment rutier.

Tot în această după-amiază, un alt accident s-a produs pe DN 71, pe raza localității Bâldana. În urma puternicului impact, o persoană a fost rănită. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul accidentului de la echipajele de intervenție ajunse la fața locului.

Zona accidentului  a fost asigurată de pompierii Gărzii Răcari, care au intervenit cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!