Accident cu trei victime, în Vinerea Mare a Paștelui, în Dâmbovița

46

Un accident violent de circulație s-a produs, vineri de dimineață, pe raza orașului Pucioasa. La locul evenimentului, pompierii militari au identificat trei persoane rănite.

Potrivit ISU Dâmbovița, toate victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar una dintre ele, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgoviște. Celelalte două persoane rănite ușor nu au necesitat transportul la spital.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Pucioasa, care au intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Tot acolo s-au deplasat și două echipaje SAJ. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Astăzi, în Vinerea Mare a Pastelui, Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru siguranța participanților la trafic în condițiile intensificării deplasărilor către diversele destinații de petrecere a Sărbătorilor Pascale, recomandă șoferilor să ia în considerare următoarele sfaturi:

– creșterea distanței de siguranță între vehicule;

– evitarea depășirilor riscante;

– planificarea cu atenție a traseului de parcurs și folosirea unor rute alternative;

– manifestarea respectului față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau a direcției, după o asigurare corespunzătoare;

– pe autostrăzi, semnalizarea din timp a intenţiei de schimbare a benzii de circulaţie și conducerea cu atenție sporită. Nu folosiți banda de urgență!

Totodată, pietonilor le recomandă să-şi sporească atenţia şi să traverseze numai după ce sunt siguri că o pot face în siguranţă. Este recomandat să evite, pe cât posibil, folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!