Accident cu patru victime și două mașini implicate, în zona Nisipuri. Toate personaele rănite au fost transportate la spital

Accident grav de circulație, duminică după-amiază, pe Drumul Național 72, în zona Nisipuri. În urma ciocnirii violente dintre două mașini au rezultat patru victime, conform unei informări ISU Dâmbovița.

Toate persoanele rănite au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Trei dintre acestea au fost transportate de echipajele SAJ Dâmbovița, iar una dintre ele de către echipajul SMURD al pompierilor militari.

Accidentul ar fi survenit în momentul când unul dintre șoferi nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare. Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările nefericitului eveniment rutier.

Pentru asigurarea de zonă s-au deplasat pompierii Detașamentului Târgoviște, care au intervenit cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD. De asemenea, SAJ Dâmbovița a intervenit cu trei echipaje.

“Astăzi, în jurul orei 13.15, pompierii târgovișteni au fost solicitați și au intervenit în localitatea Nisipuri (comuna Ulmi) în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule.

La locul evenimentului, pompierii de la Detașamentul Târgoviște s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și un echipaj de ambulanță SMURD, unde au acționat pentru asigurarea zonei.

În urma producerii accidentului rutier au rezultat patru victime (trei femei și o minoră), neîncarcerate, care au primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD și echipajele SAJ, fiind apoi transportate la UPU Târgoviște cu ambulanțele (una cu SMURD și trei cu SAJ)”, se reiese dintr-o informare ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!