Absolvenții clasei a VIII-a din județul Dâmbovița au susținut, ieri, prima probă scrisă a examenului de Evaluare Națională. Au fost prezenți 3171 de elevi

Hand writing
Publicitate

Luni, 29 martie, elevii claselor a VIII-a au susținut prima probă scrisă a examenului de Evaluare Națională. La nivelul județului Dâmbovița au fost înscriși 3 512 elevi, iar prezența a fost de 90,29% în clase. Astfel, la proba scrisă de Limba și literatura română au fost prezenți 3 171 de elevi, iar 341 au lipsit.

Elevii claselor a VIII-a, din 144 de unități de învățământ din județul Dâmbovița au susținut astăzi 9 (nr. luni), prima probă a simulării Evaluării Naționale, an școlar 2020 -2021, la disciplina Limba și literatura română.

Simularea nu s-a desfășurat în unitățile de învățământ din localitățile carantinate (Aninoasa, Bezdead, Brănești, Buciumeni și Mogoșani – cinci unități de învățământ, cu un total de 96 de elevi) și nici la Colegiul Național “Nicolae Titulescu” Pucioasa, unde elevii clasei a VIII-a (22 elevi) desfășoară cursurile online, cursurile cu prezență fizică fiind suspendate conform art. 9 alin. (1) lit. c) din Ordinul comun nr. 3235/2021, cu modificările și completările ulterioare. Pentru cei 118 elevi se va organiza simulare la nivel județean, până la data de 15 mai 2021”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița.

Astăzi, 30 martie, elevii vor susține cea de-a doua probă a Evaluării Naționale, la disciplina Matematică.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!