Absențe numeroase pentru Chindia Târgoviște la penultimul meci din play-out

Publicitate

Chindia Târgoviște nu poate conta pe mai mulți jucători în meciul cu Viitorul Constanța, programat vineri seara, de la ora 20.30, în penultima etapă a play-out-ului. În disputa cu dobrogenii, echipa dâmbovițeană este văduvită de mai mulți fotbaliști importanți.

Antrenorul Emil Săndoi nu-i poate folosi în duelul cu Viitorul pe Căpușă (fundaș), Dulca și Iacob (ambii mijlocași) pentru că nu au drept de joc, după ce vara trecută echipa finanțată de Gică Hagi i-a împrumutat la Chindia. În schimb, tehnicianul nu poate miza nici pe serviciile lui Aioani (portar) și Pițian (fundaș), după ce ambii acuză accidentări mai vechi.

“Ne dorim un rezultat pozitiv. La ultimul meci, cel cu Voluntari, a apărut o stare de relaxare, noi nu mai puteam pierde locul de baraj pentru cupele europene indiferent de rezultat. Avem probleme de efectiv pentru meciul de mâine: cei trei jucători împrumutați de la Viitorul nu pot juca, iar Pițian și Aioani sunt accidentați”, a precizat Emil Săndoi, pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean, înaintea jocului cu dobrogenii.

Cu două etape înainte de finalul play-out-ului, Chindia ocupă primul loc, cu 35 de puncte acumulate, iar Viitorul se află pe 6, cu 26 de puncte.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!