Absențe importante pentru Chindia Târgoviște în duelul cu FC U Craiova! Târgoviștenii vizează un rezultat pozitiv în duelul cu oltenii

Publicitate

Chindia Târgoviște va ataca luni după-amiază o nouă victorie în campionat. De la ora 17.30, în deplasare, roș-albaștrii vor înfrunta pe FC U Craiova, într-un joc ce va conta pentru etapa a 13-a a Superligii. Dâmbovițenii țintesc în disputa cu oltenii un rezultat pozitiv pentru a scăpa de ultimul loc al clasamentului.

Jucătorii Chindiei afișează un moral mai mult decât bun înaintea meciului cu Craiova. Victoriile consecutive obținute cu Steaua (în Cupă) și Rapid București (în campionat), ambele cu 2-1, fac din târgovișteni să se gândească tot mai mult la obținerea unui rezultat pe măsură. După instalarea lui Toni Petrea pe banca tehnică, Chindia a arătat o nouă față.

În disputa cu FC U Craiova, Chindia nu poate apela la serviciile a doi fotbaliști importanți. Apărătorul Deian Boldor și mijlocașul Rassambek Akhmatov nu vor putea fi folosiți deloc de Toni Petrea în confruntarea cu oltenii. Ambii sunt suspendați din cauza cumului de cartonașe galbene.

Înaintea jocului de astăzi, Chindia ocupă ultima poziție a clasamentului, cu 6 puncte acumulate, iar FC U Craiova se află pe 10, cu 15 puncte.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!