Absență importantă pentru Chindia Târgoviște la meciul cu FC Botoșani! Portarul Marian Aioani va fi nevoit să stea pe tușă aproximativ două luni din cauza unei accidentări

Publicitate

Ionuț Parghel

Peste două zile Chindia Târgoviște va susține primul meci oficial din acest sezon. Duminică, de la ora 17.00, pe arena “Ilie Oană” din Ploiești, dâmbovițenii vor înfrunta pe FC Botoșani, într-un joc ce va conta pentru etapa a 23-a a Ligii 1.

Înaintea partidei cu moldovenii, Chindia afișează câteva probleme de lot. O absență importantă a târgoviștenilor pentru disputa cu Botoșani este portarul Marian Aioani.

Cum întâmpină o accidentare grea la un deget, goal-keeper-ul nu va putea apăra buturile târgoviștene în acest meci. “Este o pierdere foarte foarte importantă pentru echipă, fiind un jucător eligibil sub 21 de ani. Avându-l în poartă, practic, eliberam un loc pentru un jucător care nu este eligibil”, a transmis antrenorul Violrel Moldovan, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare meciului cu Botoșani.

Aioani va fi nevoit să stea pe tușă aproximativ două luni de zile. Foarte probabil, locul lui Aioani în poartă în meciul cu Botoșani va fi luat de Dinu Molodovan.

Un alt jucător pe care antrenorul Viorel Moldovan nu va putea conta în meciul de duminică va fi mijlocașul Alexandru Pitfor, adus în această iarnă, chiar de la gruparea moldoveană. Cum există o clauză în contract, Chindia nu-l va putea folosi pe tânărul jucător în meciul direct cu botoșănenii.

Înaintea disputei de duminică, Chindia se află pe locul 12, cu 21 de puncte, iar FC Botoșani pe 7, cu 33 de puncte.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!