A prins din nou “11”-le ideal al etapei! Dâmbovițeanul Marian Aioani, cel mai bun portar al rundei a 9-a

Publicitate

Portarul Marian Aioani (19 ani) continuă să fie unul dintre cei mai în formă jucători ai Chindiei Târgoviște în sezonul actual. Tânărul goal-keeper a prins din nou echipa ideală a campionatului, în viziunea celor de la LPF. Pentru Aioani acest lucru se întâmplă a doua oară, după același lucru s-a observat și  la finalul rundei cu numărul 2. De această dată, portarul dâmbovițean a prins “11”-le ideal, la sfârșitul etapei a 9-a, după ce Chindia a remizat, 0-0, cu Sepsi Sfântu Ghorghe.

În disputa cu ardelenii, proaspătul portar al naționalei de tineret a României a reușit să apere un penalty, în minutul 47 al întâlnirii. Prin respigerea loviturii de penalitate, Aioani s-a caracterizat ca fiind principalul artizan care a dus Chindia să rămână neînvinsă în partida cu Sepsi. Până acum, Aioani a strâns 9 prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc.

În urma evoluțiilor foarte bune arătate în ultima perioadă, nu este exclus ca formația târgovișteană să rămână fără portarul de națională la sfârșitul stagiunii. Una dintre primele formații care s-a interesat de serviciile tânărului goal-keeper a fost Dinamo București.

“11”-ele ideal al etapei a 9-a din cadrul Ligii 1

Marian Aioani (Chindia) – Radu Boboc (FC Viitorul), Bogdan Țâru (FC Viitorul), Bogdan Planic (FCSB), Ionuț Panțîru (FCSB) – Cătălin Itu (CFR Cluj), Ciprian Deac (CFR Cluj), Deian Sorescu (Dinamo București), Michael Pereira (CFR Cluj) – Gabriel Iancu (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB). Antrenor: Bogdan Vintilă (FCSB).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!