97 de persoane infectate cu coronavirus în România. În Dâmbovița sunt 32 de persoane în carantină și 185 de persoane asimptomatice aflate în izolare la domiciliu

Publicitate

În această dimineață, în România au fost confirmate două cazuri noi de coronavirus. Ultimele două cazuri au fost depistate la persoane din București și județul Dolj. Astfel, bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 97 de persoane.

Este vorba despre o femeie de 47 ani, din București, contact direct al unei persoane confirmate, Ea este asimptomatică și în autoizolare la domiciliu.

Totodată, a fost confirmat cu coronavirus un bărbat de 39 ani, din judetul Dolj, întors în pe 5 martie din Brescia. El era în autoizolare până în 12 martiecând s-a internat la Spitalul de boli infecțioase din Craiova cu simptome specifice.

Pe de altă parte, până în acest moment, județul Dâmbovița nu există cazuri de suspiciuni sau îmbolnăviri cu coronavirus.

De asemenea, cele două cazuri din Caraș Severin, 94 și 95, se află în carantină în Caraș Severin și nu în Dâmbovița, așa cum s-a precizat vineri seara pe site-ul Ministerului Sănătății.  “Caz 94 – Femeie, 27 ani din Caraș Severin, sosită din Italia în 10.03, carantinată în Dâmbovița confirmată în 13.03. Caz 95 – Bărbat, 55 ani din Caraș Severin, venit din Italia carantinat în Dâmbovița confirmat 13.03”.

În această dimineață, autoritățile centrale au rectificat această informare, precizând că a fost o eroare, transmițându-se că ambele cazuri se află în carantină în județul Caraș Severin, ci nu în Dâmbovița.

De asemenea, până în acest moment la nivelul județului Dâmbovița, exista 32 de persoane afle în carantină și 185 de persoane asimptomatice aflate în izolare la domiciliu.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!