85 de percheziţii domiciliare în 7 judeţe, inclusiv Dâmbovița, la persoane bănuite de contrabandă calificată

Publicitate

În această dimineaţă, peste 200 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, alături de 100 de jandarmi şi 40 de luptători de acţiuni speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, au efectuat 85 de percheziţii domiciliare la adrese de pe raza judeţelor Vaslui, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bacău, Constanţa şi Dâmboviţa.

În cauza în care au fost dispuse percheziţiile domiciliare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “contrabandă calificată”.

Ancheta este în curs de desfăşurare, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui urmând a efectua cercetări în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a tuturor persoanelor implicate.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Acţiunea se desfăşoară cu sprijinul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Iaşi, Neamţ, Bacău, Vrancea, Galaţi, Constanţa şi Dâmboviţa, jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Bacău precum şi al Serviciilor pentru Acţiuni Speciale Vaslui, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vrancea şi Galaţi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!