800 de bătrâni și copii, inclusiv din Dâmbovița, ajutați și anul acesta de Asociația „Marius și prietenii”. Toți cei care doresc să susțină campania pot dona în „pușculița” caritabilă

Publicitate

O nouă campanie organizată de Asociația „Marius și prietenii” menită să aducă un strop de bucurie și să mai șteargă din lacrimile celor pentru care viața este o luptă zilnică.

„Sărbători fericite pentru bunici și prichindei” a intrat în al cincilea an și acum este timpul pentru pregătiri.

„La fel ca în fiecare an și acum avem o listă cu peste 800 de suflete ce ne așteaptă cu nerăbdare; fie bunicii cu pachetele de alimente, fie prichindeii cu jucării, dulciuri și fructe. Deși prețurile au tot crescut, noi vom face pachetele exact cum am început în urmă cu 5 ani și anume vom aloca £30 pentru pachetul de alimente destinat bunicilor și £20 pentru prichindei.

În toți acești ani să știți că am scris la absolut toate aceste lanțuri de Hipermarketuri, în speranța că poate ne vor oferi niște reduceri semnificative și-așa putem ajunge la mai mulți bătrâni… nu am obținut nici măcar 1 leu reducere…

Așa că totul depinde doar de noi toți la câți bunici și copii vom ajunge. Începând cu acest an vom strecura și câteva mămici, ce își cresc prichindeii singure, la pachetele cu alimente. Mulțumesc! Chiar și un simplu SHARE (n.n. pe rețeaua de socializare Facebook) ne poate ajuta enorm de mult și este gratis! Dumnezeu să ne călăuzească pașii”, a transmis Marius Simionică, „sufletul” Asociației care adună laolaltă români de pretutindeni în încercarea de a mai ușura traiul unor bătrâni și a aduce bucurie copiilor.

Lista de anul acesta cuprinde peste 800 de suflete (300 de bunici și 500 de copii) din județele Mureș, Ilfov, Bacău, Iași, Călărași, Dâmbovița și altele.

Așadar, toți cei care doresc să ajute și să pună un bănuț în pușculița Asociației „Marius și prietenii” o pot face astfel:

 Donatii: LUNAR prin Patreon începând cu doar 1$ până la cât dorește fiecare:

patreon.com/AsociatiaMariussiPrietenii

Donatii prin PayPal:

PayPal: https://www.paypal.me/donatiinuk

REVOLUT : 0787554842(nr de Ro) http://revolut.me/mariusprietenii

Donații cu absolut orice card(inclusiv revolut) , in orice monedă şi comision 0 direct pe site-ul asociației noastre:

https://www.mariussiprietenii.com/

Transfer bancar în conturile asociației:

Titular cont: Asociatia Marius si Prietenii

Cont Lei: RO42RNCB0133163415260001

Cont EURO:RO15RNCB0133163415260002

Cod Swift: RNCBROBU

Cod Bic: RNCB

Banca Comercială Română, sucursala oraşului Titu, județul Dâmbovița.

Asociația Caritabilă “Marius și Prietenii”  este eligibilă pentru orice TIP  de SPONSORIZARE fiind înscrisă în registrul entităţilor și cultelor CUI:41078317 Adresa: Str C.I Parhon 59bis, Sat Alunișu, Comuna Cornățelu, jud Dâmbovița, România.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!