Atleta târgovișteană Ana Maria Balache și-a asigurat prezența în trei finale la Naționalele indoor de cadeți (U18) și juniori (U16)

Publicitate

Sala “Ioan Soter” din cadrul Complexului  Sportiv Național “Lia Manoliu” București a găzduit, sâmbătă și duminică,  prima etapă a Campionatelor Naționale indoor rezervate cadeților (U18) și juniorilor (U16) și probe combinate.

CS Târgoviște a fost reprezentat în prima etapă  a acestor campionate de  Ana Maria Balache, atletă pregătită de Desdemona Banu Ionescu. Sportiva clubului dâmbovițean s-a comportat la înălțime în cadrul concursurilor destinate juniorilor U16, iar la finalul acestora și-a asigurat prezența în trei finale ale Campionatelor Naționale indoor.

Una dintre probele în care Ana Maria Balache a obținut calificarea în  etapa finală a fost 200 metri. La concursul din sala „Ioan Soter”, atleta de la CS Târgoviște a terminat cursa pe locul 2, cu timpul de 26.66. A fost prima cursă de 200 m la care a participat în acest an sportiva clubului dâmbovițean.

O altă probă în care Ana Maria Balache și-a asigurat prezența în finală a fost cea de 60 metri. În etapa din acest week-end,  sportiva târgovișteană a încheiat cursa pe locul 3, cu timpul de 8.14.

Totodată, datorită unui rezultat bun înregistrat, sportiva pregătită de Desdemona Banu Ionescu și-a asigurat prezența și finala concursului de lungime. În prima etapă a Naționalelor indoor, atleta de la CS Târgoviște a încheiat concursul pe locul 6, cu o săritură ce a măsurat 4.59 metri. Ana Maria Balache a concurat pentru prima dată într-o astfel de probă.

Etapa finală a Campionatelor Naționale indoor va avea loc la Bacău, în perioada 5-6 martie.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!