Patru karateka de la CS Târgoviște, pe podium la Cupa “Scorpion”. Au cucerit bronzul

Publicitate

Karateka Clubului Sportiv Târgoviște au obținut noi performanțe cu ocazia participării la Cupa “Scorpion”, care a fost găzduită de Sala “Apollo” din București, week-end-ul trecut. Patru dintre sportivii antrenați de Ionuț Munteanu au reușit să intre în posesia medaliei de bronz în urma evoluțiilor avute pe durata competiției de nivel național.

Sportivii de la CS Tâegoviște care au reușit urce pe podiumul de premiere au fost Vlăduț Mocanu (juniori – kumite – cat. +76 kg), Lorellay Andrei (juniori – kumite – cat. -53 kg), Robert Vasilică (juniori – kumite – cat. -61 kg) și Dragoș Ancuța (copii 10 ani – joc tehnic kumite). Pe durata întrecerii, toți cei patru karateka au tras din greu până au intrat în posesia bronzului.

Alți doi sportivi din cadrul clubului dâmbovițean care s-au aflat aproape de medalii au fost Ștefania Huiu (cadeți – kumite – cat. +54 kg) și Alexandru Munteanu (cadeți – kumite –cat. -70 kg). Ambii sportivi au încheiat competiția pe locul 5.

La ediția cu numărul XIII a Cupei “Scorpion” delegația Clubului Sportiv a cuprins 8 sportivi. Pe lângă medaliați și cei doi karateka care au terminat pe locul 5, clubul târgoviștean a mai fost reprezentat de Răzvan Stanciu (juniori –kata) și Lorena Iordache (cadeți –kumite).

La startul întrecerii au fost prezenți aproximativ 650 de sportivi.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!