6 puști dâmbovițeni sunt prezenți în tabăra de vară pentru formarea echipei naționale U15 a României. Marius Rotaru: “Noi sperăm să avem măcar un jucător în lotul tricolor”

Publicitate

Ionuț Parghel
Județul Dâmbovița are șansa de a oferi jucători selecționatei U15 a României. În aceste zile, la Tărlungeni, se află în plină desfășurare tabăra de vară dedicată formării noii echipe “tricolore” U15.  În cadrul acestei tabere iau parte 153 de puști care și-au propus să prindă un loc în lotul acestei selecționate.

Județul Dâmbovița este reprezentat la Tărlungeni de Alexandru Petre, Mario Cristea, Marc Pădurariu (toți CSȘ Târgoviște), Adrian Terec (Flacăra Moreni), Fabian Năstase (Kinder Târgoviște) și Cristian Constantin (GȘA Nucet). Cei șase puști sunt însoțiți în localitatea brașoveană de Marius Rotaru, referent zonal, dar și antrenor al echipelor de juniori B și C de la GȘA Nucet. Tânărul tehnician a lăsat de înțeles că selecția este una extrem de dură. “Noi sperăm ca și județul Dâmbovița să aibă măcar un jucător în naționala U15 a României. Va fi foarte greu, dar nu imposibil. La Tărlungeni au fost aduși cei mai buni copii din România. La finalul acestui trial vor râmâne 44 de puști  în atenția noastră”,  a precizat Marius Rotaru. Tabăra de vară de la Tărlungeni reprezintă ultima etapă din cadrul Turneului Speranțelor, început în toamna anului trecut.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!