56 de cupluri de aur, sărbătorite și premiate în cadrul Zilelor Cetății Târgoviște

Publicitate

56 de cupluri din Târgoviște, care au împlinit 50 de ani de căsnicie, au fost premiate în cadrul Zilelor Cetății, ediția 2023!

Așa cum a mărturisit primarul orașului, Cristian Stan, sărbătoarea cuplurilor de aur este ”unul dintre momentele dragi mie din cadrul Zilelor Cetății. Pentru că, privindu-i pe acești oameni, avem imaginea a tot ceea ce poate fi mai real din bucuria vieții împreună: dragoste, desigur, dar însoțită de înțelegere, înțelepciune, sacrificiu (uneori), răbdare, putere de a împleti lucrurile frumoase cu cele mai puțin reușite. Și convingerea nestrămutată de a merge mai departe, împreună.

Vă felicit, oameni buni, pentru exemplul pe care-l dați celor din jur!

Viața nu e deloc ușoară, dar au reușit să fie împreună peste 50 de ani, unii chiar peste 60 de ani. Lucrurile acestea reprezintă pentru noi un exemplu. Este un eveniment cu totul aparte, este evenimentul cel mai drag sufletului nostru. Ne-am dori și noi, ca peste ceva ani, pentru unii mai mulți, pentru unii mai puțini, să fim în locul acestor oameni la un asemenea eveniment”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Anul acesta premierea a avut loc la Cinematograful ”Independența”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!