5 buchete de flori pe care le găsești la preț redus la florăria The Flower Box Târgoviște

Publicitate

Florăria The Flower Box din Târgoviște a pregătit o surpriză pentru clienții fideli, și nu numai: în următoarea perioadă sunt disponibile 5 buchete de flori cu prețuri reduse, toate diversificate și pregătite special pentru gusturi din cele mai distinse și pentru toate plăcerile.

Câteva puncte comune unesc buchetele incluse în ofertă: florile sunt perfecte pentru sezonul de vară, sunt alese cu grijă, proaspete, rafinate, au un parfum special și semnificații aparte.

Buchetul cu 51 de trandafiri Premium Duo este una dintre ofertele acestei perioade. Trandafirii sunt de culoare deschisă, roz pal și alb, fiind perfect pentru a-l oferi cu ocazia unei ceremonii importante, precum nunta sau botez, sau poate chiar de ziua de naștere a unei persoane apropiate. Trandafirii sunt florile iubirii, este incontestabil acest lucru. În funcție de culoare, ei pot semnifica și puritatea sentimentului, sinceritatea gestului de apreciere sau admirația.

Tot pentru ziua de naștere sau pentru o zi importantă a unei persoane dragi este pus la dispoziție și Buchetul Special Pink and Red. Rafinament, bun-gust, flori diverse, toate alcătuiesc pachetul complet al unui buchet de vis. În componență se găsesc crini și trandafiri, ceea ce înseamnă că vă puteți manifesta recunoștința și puteți face mai frumoasă ziua apropiaților, acum cu ajutorul ofertei pe care nu aveți cum să o treceți cu vederea.

Buchetul Alb Pur cu Hortensie Mov este, de asemenea, una dintre recomandările florăriei The Flower Box. Movul este simbol al pasiunii, în timp ce albul exprimă puritatea absolută. O combinație de vis, alături de parfumul intens al hortensiei, astfel încât alegerea buchetului nu poate da greș, indiferent de ocazia sau de evenimentul la care luați parte.

La fel și Buchetul 35 Frezii parfumate și Lavandă. Combinația culorilor este aceeași, parfumul diferă. Lavanda aduce o stare de liniște și calmitate, fiind perfect pentru un cadou neașteptat pentru soție sau iubită, după o zi grea pregătită la serviciu. Orice gest contează, iar efortul va fi mereu apreciat.

Pentru ocazii mai speciale puteți alege Buchetul cu 31 Trandafiri Roșii Premium. Roșul – simbol al pasiunii intense, trandafirii – simbol al iubirii eterne. Buchetul este perfect atunci când vrem să ne dovedim intențiile amoroase, când vrem să exprimăm prin gesturi ceea ce simțim cu adevărat. Efortul va fi unul la jumătate, pentru că acum puteți beneficia de oferta care este pusă la dispoziție.

Mai mult decât atât, toate buchetele pot fi livrate direct la domiciliu, în cazul în care sunteți departe de cei cărora vreți să le transmiteți gândurile cele mai bune. Florile pot fi combinate cu sortimentele de ciocolate puse la dispoziție pe site-ul florăriei The Flower Box Târgoviște, astfel încât cadoul să fie unul complet și delicios.

Profită acum de cele 5 buchete la preț redus pentru a face gesturi mărețe cu bani puțini!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!