45.000 de dâmbovițeni au participat la cele trei concerte din cadrul Zilelor Județului Dâmbovița. „Pentru a patra ediție promitem că vom depăși așteptările tuturor”

Publicitate

A treia ediție a Zilelor Județului Dâmbovița s-a încheiat și va rămâne una memorabilă din punctul de vedere al paletei de evenimente și manifestări.

O ediție de succes și un maraton de surprize încheiat cu cele trei concerte speciale din serile de 11, 12 și 13 iunie, evenimente la care au fost prezenți și s-au bucurat de sărbătoare peste 45.000 de dâmbovițeni.

Au avut loc momente oficiale impresionante, cu acordarea titlului de Cetățean de Onoare maestrului Gheorghe Zamfir, au fost evenimente cultural-artistice și sportive pentru toate vârstele și toate gusturile.

Ultimele trei concerte au adus pe scenă artiști îndrăgiți și apreciați, dar și mii de spectatori. Pe scena de lângă Turnul Chindiei au urcat anul acesta: No Mercy, Boney M. Xperience, Liviu Teodorescu & Band, Andia, Delia, Vali Bărbulescu, 3 Sud Est și The Motans.

„Pentru că de la an la an am ridicat ștacheta, pentru a patra ediție a Zilelor județului Dâmbovița promitem că vom depăși, din nou, așteptările tuturor! Dâmbovița și dâmbovițenii merită din plin astfel de evenimente!”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița (organizatorul evenimentelor), Corneliu Ștefan.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!