42 de familii din Dâmbovița primesc ajutoare de urgență din partea Guvernului. Localitățile din care provin beneficiarii

Publicitate

Guvernul a aprobat printr-o hotărâre acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 1.573.150 de lei, pentru a 393 de familii și persoane singure afectate de inundații, alunecări de teren, accidente ori care au probleme de sănătate sau alte cauze care pot conduce la apariția sau sporirea riscului de excluziune socială.

În județul Dâmbovița, de aceste ajutoare vor beneficia 42 de familii și persoane afectate. Suma totală de sprijin este de 120.200 de lei, potrivit prefectului Claudia Gilia.

Sumele alocate pentru județul Dâmbovița variază între 500 de lei și 5.000 de lei, beneficiarii fiind din: Târgoviște, Pucioasa, Titu, Moreni, Ulmi, Crângurile, Potlogi, Conțești, Gura Șuții, Glodeni, Malu cu Flori, Vulcana Băi, Dragomirești, Voinești, Ludești, Vlădeni, Morteni, Crevedia, Șotânga și Vișinești.

Propunerile de ajutoare de urgență au la bază anchetele sociale efectuate de către agențiile teritoriale pentru plăți și inspecție socială centralizate la nivelul Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială, transmise ulterior Ministerului Muncii și Solidarității Sociale.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!