36 de familii nevoiașe din Dobra, sat carantinat din cauza COVID-19, au primit pachete cu alimente și produse de igienă

Publicitate

În aceste momente dificile pentru sistemul medical, pentru fiecare dintre cetățeni, Crucea Roșie Dâmbovița a fost și este în colaborare permanentă cu autoritățile centrale și locale și oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul județului Dâmbovița la amenințarea cu noul coronavirus (COVID-19).

Astfel, zilnci Crucea Roșie Dâmbovița își continuă misiunea umanitară, dând un exemplu de solidaritate, în care oricine poate pune umărul în lupta cu inamicul invizibil COVID-19.

Prin grija personală a directorului Crucii Roșii Dâmbovița, jr. Raul Pavelescu, 36 de familii nevoiașe din singurul sat aflat în carantină din Dâmbovița, satul Dobra, au primit alimente, bunuri de igienă personală, sucuri și dulciuri.

Alimentele distribuite au fost colectate prin programul „Banca de Alimente”, desfășurat de Crucea Roșie în magazinul Carrefour din Dâmboviță Mall.

Pachetele cu alimente cântăresc, fiecare, câte 12 kg și conțin alimente de bază precum: ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, conserve de carne sau pește, conserve de legume, biscuiți și alte produse alimentare.

”Zilele acestea, fiecare gest contează, solidaritatea, responsabilitatea și grija pentru comunitate sunt esențiale. Suntem recunoscători întregului mediu de afaceri, care a reacționat cu atât de multă deschidere la nevoile județului Dâmbovița în plină pandemie de COVID-19 și mulțumim tuturor persoanelor fizice care s-au solidarizat cu această cauză. Suntem onorați de încrederea pe care ne-au arătat-o și îi asigurăm de întregul nostru angajament în luptă împotriva noului Coronavirus. Niciunul dintre noi nu este în siguranță până când toți nu sunt în siguranță”, se arată într-un comunicat al filialei de Cruce Roșie Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!