28 de șoferi au rămas fără permis de conducere într-o singură zi, pe drumurile din Dâmbovița! Ce abateri au comis conducătorii auto

Publicitate

Pe parcursul zilei de marți, 6 februarie, polițiștii dâmbovițeni au continuat misiunile pentru combaterea infracționalității și a faptelor antisociale, creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea ordinii și siguranței publice.

În urma activităților desfășurate în sistem integrat, au fost legitimate 504 persoane și controlate 403 autovehicule, fiind organizate 5 acțiuni punctuale.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 192 de sancțiuni, în cuantum de 71.060 de lei. În plus, polițiștii au continuat să acționeze pentru prevenirea producerii unor accidente de circulație cu consecințe grave, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive ori a consumului de alcool sau droguri la volan.

Astfel, polițiștii au reținut 28 de permise de conducere, dintre care 2 au fost pentru consumul de alcool și 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive la volan, polițiștii au testat 110 șoferi.

Astfel de acțiuni, care au ca scop menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, vor continua și în perioada următoare.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!