28 de concursuri de înot au fost găzduite de bazinul olimpic din cadrul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște în primii 5 ani de existență

Publicitate

Bazinul olimpic din cadrul Complexului Turistic de Natație din municipiul Târgoviște a fost exploatat din plin în primii cinci ani de existență! Acesta a găzduit numai puțin de 28 de concursuri de înot, cu sau fără caracter oficial, la nivel local, regional, național și internațional.

Cele mai multe dintre acestea au fost realizate în parteneriat cu Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. Totodată, aceste concursuri au beneficiat de o susținere substanțială și din partea Primăriei Municipiului Târgoviște.

Primul concurs organizat de bazinul olimpic de pe Calea Ialomiței a avut loc pe 3 decembrie 2016, la doar patru luni de la inaugurarea acestuia. În schimb, primul concurs oficial găzduit de baza sportivă târgovișteană a fost Campionatul Național de Masters, în perioada 24-25 iunie 2017.

Tot în acel an, dar în perioada 8-10 decembrie, la bazinul olimpic din Târgoviște s-a desfășurat primul concurs internațional, Cupa Țărilor Central Europene.

Ultimul concurs găzduit de Complexul Turistic de Natație a fost Cupa Cetății, din acest an, de la începutul lunii septembrie.

Sursă foto: Complexul Turistic de Natație

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!