24 de cazuri noi de COVID-19, confirmate în Dâmbovița, dar și trei noi decese în ultimele 24 de ore

Publicitate

În ziua cu un nou record de cazuri noi de COVID-19 confirmate în România – 889, pe 18 iulie, în Dâmbovița s-au înregistrat 24 de noi îmbolnăviri, însă din păcate și trei noi decese asociate COVID.

În continuare Dâmbovița se menține în top 10 la nivel național, cu 1137 de cazuri înregistrate de la debutul pandemiei. Până acum, s-au vindecat 442 de dâmbovițeni.

Din nefericire, 40 de persoane au decedat, de la debutul pandemiei.

În continuare, 98 de persoane refuză internarea în Dâmbovița, iar numărul celor externați la cerere în țară a ajuns la 913.

La nivelul județului Dâmbovița, polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, cât și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, în ultimele 24 de ore, echipele de control au efectuat verificări la 114 de societăți comerciale, iar pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, reprezentanții  ISU “Basarab I” Dâmbovița și cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița efectuează în continuare  misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești/domiciliu, respectiv misiuni pentru decontaminarea tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!