23-25 iulie, Festivalul Peștera-Padina în Bucegii Dâmbovițeni cu acces liber. Regulile sanitare pentru participanți

Publicitate

Week-end-ul viitor, între 23 și 25 iulie, în Bucegii Dâmbovițeni va avea loc Festivalul Peștera-Padina, la 1500 metri altitudine, fiecare zi fiind marcată de câte un concert ce va avea loc în zona Telecabina Peștera.

Accesul publicului este liber, însă trebuie respectate măsurile anti-COVID-19, valabile în Regulamentul special de acces în zona de festival, redactat în conformitate cu Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situații de Urgență nr. 44 din 07.07.2021 (anexă, punctul 16) și pe care îl puteți parcurge în fotografia alăturată articolului.

Dintre toate regulile, se remarcă în principal obligativitatea purtării măștii (medicale sau nonmedicale), care să acopere corect nasul și gura, dar și faptul că este permis accesul persoanelor vaccinate anti-COVID-19, pentru care au trecut 10 zile de la rapel, dar și al celor care prezintă un test RT-PCR sau antigen negativ, nu mai vechi de 72 de ore.

Cele trei concerte sunt programate zilnic, de la ora 17,00, și sunt destinate tuturor gusturilor muzicale.

Astfel, pe 23 iulie, Festivalul va fi deschis de cântecul popular și va avea loc Spectacolul Folcloric susținut de Orchestra Populară Chindia – dirijor este Ionuț Dumitrescu.  Printre cei mai cunoscuți artiști care au răspuns invitației de a participa se numără: Ionuț Dolănescu, Florentina Mîinea, Simona Dinescu, Niculina Stoican, Constantin Enceanu și Nicoleta Vasile.

A doua seară, pe 24 iulie, începând cu ora 17.00, zona Telecabina Peștera va răsuna în ritmuri de Rock Simfonic. Dirijorul Daniel Jinga va performa alături de Orchestra Simfonică Muntenia într-un concert simfonic extraordinar. Vor participa Alin Dincă și Trooper, dar și cunoscutul tenor Florin Georgescu.

Ultima seară, 25 iulie, ziua închiderii festivalului, vine cu muzică de petrecere, ai cărei protagoniști sunt formația Azur, Nelu Vlad și Jean Paler.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!