20 de ani de la înființarea ADR Sud Muntenia. Peste 1600 de proiecte derulate în Dâmbovița și celelalte șase județe componente

Publicitate

Astăzi, 21 septembrie, începând cu ora 10.00, la Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, va avea loc marcarea a 20 de ani de activitate a Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia. Aceasta cuprinde județele: Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Teleorman şi Prahova.

Înfiinţată în 1999, la iniţiativa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, ADR Sud Muntenia are ca principal scop sprijinirea dezvoltării durabile a regiunii şi de a îmbunătăţi condiţiile de trai al locuitorilor ei, în cele şapte judeţe din componenţă.

În activitatea sa, ADR Sud Muntenia s-a implicat în implementarea a peste 1.600 de proiecte, ce au fost derulate prin 13 programe de preaderare – PHARE şi alte programe naţionale şi 2 programe postaderare – POR şi POS CCE, proiecte ce au reuşit să acopere întreaga gamă de activităţi din sectorul social şi din cel economic: infrastructura rutieră, urbană, turistică, patrimoniul cultural, dezvoltarea sectorului privat, proiecte de dezvoltare a resurselor umane şi, nu în ultimul rând, de dezvoltare a serviciilor sociale şi medicale.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele