2 polițiști din Bârlad s-au filmat în timp ce cântau și chiuiau pe ritmuri de manele în mașină!

Publicitate

Imaginile cu cei doi polițiști locali din Bârlad care cântă și chiuie pe ritmuri de manele au devenit virale pe internet, însă fapta nu a fost trecută cu vederea de Șeful Poliției Locale, Vasile Chelaru, care a deschis o anchetă disciplinară după aflarea celor întâmplate, scrie Realitatea.Net.

Din imaginile apărute se poate observa cum cei doi dau volumul la maxim în timp ce ascultă o manea și se distrează copios, chiuind și fredonând versurile. Ba chiar mai mult, polițiștii au început chiar să și danseze, uitând de faptul că nu purtau centura de siguranță. potrivit sursei citate.

După apariția imaginilor, Șeful Poliției Locale a declarat că știa de existența acestor imagini de 2 zile și a cerut să se efectueze o anchetă disciplinară, întrucât nu se știe dacă cei doi se aflau sau nu într-o misiune. Polițiștii s-au apărat, spunând că se aflau în mașina personală a unuia dintre ei și nu în mașina de serviciu.

“Vom verifica dacă într-adevăr filmarea nu era în timpul orelor de program și cum a ajuns acel material video pe rețelele de socializare. Cei doi angajați până acum au avut o conduită ireproșabilă, chiar sunt doi polițiști locali de nădejde, cu inițiativă. Nu știu ce sancțiuni vor primi, noi avem stabilite prin regulament o serie de măsuri de la avertisment, mustrare scrisă sau reducerea salariului pe o perioadă de timp definită”, a spus comandatul Poliției Locale, potrivit Realitatea.Net.

Sursa foto: Realitatea.Net

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!