2 milioane lei pentru Creșa nr. 8 din Târgoviște. La ce vor fi folosiți banii

Publicitate

Odată cu vacanța, au debutat lucrările de extindere și modernizare a Creșei nr. 8 din municipiul Târgoviște. Valoarea contractului de execuție lucrări este de peste 2.000.000 lei, iar termenul maxim de finalizare este de 2 ani. Contractul de finanțare aferent proiectului denumit “Extindere și amenajare Creșă în zona Grădiniței nr. 8” a fost semnat în luna decembrie 2017.

”Construcția propusă că extindere va avea regimul de înălțime parter și etaj, cu o structură de rezistență tip cadre, având în alcătuire stâlpi și grinzi din beton armat. La nivelul parterului, au fost prevăzute un dormitor, o sală de joacă, o sală de mese, o bucătărie cu spațiile conexe (depozit alimente, dulap frigorific, sală preparare carne-legume), vestiar personal + baie, spălătorie, depozit rufe curate, depozit rufe murdare, vestiar copii, grupuri sanitare copii, precum și un ascensor prevăzut pentru transportul alimentelor”, a detaliat primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

Investiția este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. În total, la Târgoviște, vor fi realizate șase astfel de investiții, toate finanțate prin PNDL.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!