2 ani de când Camera de Comerț Dâmbovița îl are director pe Valentin Calcan. Echipa de conducere a adus schimbări majore

31

Astăzi, 20 ianuarie 2022, s-au împlinit 2 ani de când la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, echipa de conducere a reușit să aducă schimbări radicale, cu viziune, inspirație, inovație și curaj.

Pe 20 ianuarie 2020, la CCIA Dâmbovița, în urma alegerilor, președinte a fost ales Valentin Calcan, om de afaceri dâmbovițean și fost senator, iar Consiliul de Conducere a fost alcătuit la vremea respectivă din următorii membri: Caravețeanu Marius, Gabriel Cioaca, Mihail Druga, Alin Ioniță, Florin Lopătaru, Cristi Pușcaru și Doru Ștefan. Un loc de onoare în Colegiu a fost ocupat de fostul președinte CCIA, Gelu Rusescu, iar ulterior s-a alăturat echipei Florina Moldoveanu.

Camera de Comerț a transmis astăzi următorul mesaj: ”În acești doi ani am conștientizat că misiunea noastră este de a susține comunitatea oamenilor întreprinzători. În acești doi ani ne-am conturat viziunea, aceea de a ajuta afacerile să crească. În acești doi ani ne-am definit scopul, și anume, de a oferi antreprenorilor o comunitate de profesioniști unde se pot dezvolta împreună.

Ne propunem să continuăm! Suntem creatori de business, suntem un club de afaceri”.

Merită amintit că ceea ce a declarat Valentin Calcan la momentul alegerii sale ca președinte că CCIA se va deschide în relația cu antreprenorii dâmbovițeni, că se vor înființa noi structure și că se va îmbunătăți portofoliul de servicii.

Lucruri care s-au și întâmplat, iar CCIA a devenit, în doi ani, nu numai un sprijin pentru mediul antreprenorial, ci și o punte de legătură între oamenii de afaceri și autorități.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!