15 șoferi dâmbovițeni au rămas pietoni joi, în urma acțiunilor polițiștilor de la Rutieră

Publicitate

Ionuț Parghel

Un număr de 15 conducători auto s-au ales, joi,  cu permisele reținute în vederea suspendării, în urma acțiunilor întreprinse de polițiști pe raza județului Dâmbovița, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

De asemenea, în urma abaterilor constatate la Codul Rutier, au fost aplicate 894 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 86 002 lei.

“La data de 9 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 38 de evenimente, dintre care 29 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 21 de infracțiuni. Din totalul infracțiunilor, 10 au fost contra persoanei și 7 contra patrimoniului.

Totodată, polițiștii au aplicat 894 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 86.002 lei.

Ca măsură complementară pentru abaterile de la normele rutiere, polițiștii au reținut 15 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!