14 cursuri organizate anul acesta la Școala Populară de Arte din Târgoviște. Au început înscrierile

Publicitate

Au început înscrierile la Școala Populară de Arte „Octav Enigărescu”, din cadrul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.

Cei interesaţi de oferta educațională pentru anul şcolar 2022-2023 se vor putea înscrie în perioada 2-23 septembrie.

Ulterior vor putea să ia parte la ateliere de prezentare a cursurilor predate în cadrul acestei instituții de tradiție, în zilele de 12, 13 și 14 septembrie, la sediul instituției din str. Al. Ioan Cuza nr 15, în intervalele orare 10:00-12:00 și 17:00-19:00.

Înscrierea la ateliere se face telefonic, la secretariatul instituției, la numărul de telefon 0245613112, sau prin prezență fizică efectivă, la orele anunțate.

În cadrul atelierelor, atât părinţii, cât şi elevii vor asista la cursuri demonstrative şi se vor familiariza cu spaţiul şcolii. De asemenea, vor afla cu exactitate care sunt criteriile de înscriere la cursuri, chiar de la personalul Centrului.

În anul şcolar 2022-2023, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, prin Şcoala Populară de Arte „Octav Enigărescu’’, va organiza următoarele cursuri:

-Pictură, artă modernă şi grafică

-Pictură

-Balet clasic

-Dans modern

-Dans popular

-Design vestimentar

-Pictură pe sticlă – art craft

-Canto muzică popular și uşoară

-Canto clasic

-Acordeon/Orgă

-Chitară

-Pian

-Teatru

-Vioară

Cei care nu pot să ajungă sunt rugați să consulte atât pagina de web a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița – https://cjcd.ro/, cât și pagina de Facebook – https://ro-ro.facebook.com/InstitutieDeCultura/ unde vor găsi toate detaliile necesare.

Susținerea probelor de aptitudini are loc în perioada 26-30 septembrie.

 Afișarea rezultatelor: – 30 septembrie și 1 octombrie.

Începerea anului școlar: – 3 octombrie

La depunerea dosarului se va achita o taxă în valoare de 65 lei, nereturnabilă (pentru procesarea datelor și centralizarea situației), urmând ca în limita locurilor disponibile, după ce cursanții vor fi selectați și declarați admiși, să revenim cu situația finală, pe paginile oficiale ale instituției, până la începerea anului de studiu.

Mențiune: Taxa de școlarizare se va plăti în două tranșe: prima tranșă se va plăti până la data de 15 octombrie 2022, iar tranșa a II-a se va achita până la data de 1 martie a anului 2023.

Înscrierea candidaților se face prin depunerea documentelor de înscriere la secretariatul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița sau online, pe whatsapp, la numărul de telefon: 0747103122.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!