13 decembrie, ziua când Moș Craciun va ajunge la Târgoviște. Vezi ce le-a pregătit copiilor

Publicitate

Foarte puțin timp ne mai desparte până când Moș Crăciun va poposi la Târgoviște. De această dată, Moșul va ajunge în vechea cetate de scaun a Țării Românești mai devreme decât a făcut-o anii trecuți.

Conform unui comunicat al Teatrului “Tony Bulandra”, bătrânul mult așteptat de copii va sosi în Orășelul lui Moș Craciun din Piața “Mihai Viteazul” pe 13 decembrie.

” În data de 13 decembrie, Moș Crăciun sosește în oraș. Alaiul lui va străbate Târgoviștea de la Teatrul „Tony Bulandra” până în Piața Mihai Viteazu. Ora plecării – 17:30. Ora sosirii – 18:00. Moșul este foarte bine organizat, altfel nu ar putea să împartă un număr impresionant de cadouri în doar trei zile: 13 decembrie (începând cu ora 18:00), 15 și 16 decembrie (începând cu ora 17:00). Înarmați-vă cu poezioare, dar și cu răbdare… Moș Crăciun are un dar pentru fiecare!

Întreg evenimentul „Vine-Vine Moș Crăciun” este organizat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgoviște prin Teatrul „Tony Bulandra”. Accesul publicului la toate evenimentele este gratuit.

Șoptiți-le și celorlalți că Moșul are desaga plină cu o mulțime de cadouri pentru cei mici!”

Mai jos puteți vedea programul evenimentelor din Orășelul lui Moș Crăciun:

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!